Janne Jan Falck
Maja Marianne Larsson

ZYTT finns bara i Åre. Därför kan vi garantera att du inte möter dina nya kläder på varenda människa när du kommer hem. Zytts kläder är till för dig som utförsåkare.

Att vi är skidåkare som gör zytts kläder märker du då du synar våra kläder i sömmarna. Inget på kläderna finns där av en slump. Vi gör dem snabba, lätta och hållbara och vi snålar aldrig på material eller detaljer som gör skillnad. Alla kläder är testade av många på “Skutan”.
 

Marianne Larsson

 


Att jag är tjej är en förutsättning när funktion för tjejer inte alltid stämmer med killarnas ideer. Därför har jag nu gjort ännu fler fleeceplagg speciellt för tjejer.

Att jag bor i fjällen är en livsstil och det ser du också på kläderna. För här finns alla möjligheter att testa alla ideer för att göra just kläder som fungerar på fjället. En förutsättning tycker jag för att kunna göra funktionsplagg av ZYTTs kvalitet.

Jag älskar att åka skidor liksom alla andra som äger ett plagg från ZYTT. Då de flesta av oss dessutom håller på med flera andra sporter vill jag att kläderna gärna skall fungerar då också. Det känns alltid lika kul då någon kommer in i butiken och berättar om i vilka otroliga sammanhang de använt våra kläder.